top of page
Search
  • mharebrown

Najava Male fešte od naranče

Udruženje RUKE sa saradnicima najavljuje III Malu feštu od naranče. Razlicite kreacije od i na temu narance, delicije po starim i novim receptima, izbor najboljeg džema od naranče i jos mnogo toga planirano je za treću feštu koja će se održati 26. februara.

Svi zainteresovani za učešće na fešti mogu da se jave preko facebooka ili websajta www.ruke.me do 22. februara.

Radionice za pripremu narancina i rukotvorina na temu naranče biće organizovane u subotu 18. februara od 10 - 13 časova u hotelu Vojvodina. Radionice su samo za odrasle, besplatne su, poslužiće da zajedno nešto naučimo i proizvedemo za Malu feštu od naranče - zajedničku manifestaciju koja promoviše lokalne resurse kao i turistički potencijal i motiv za preduzetništvo.

U osnovi naših fešti je doprinos zajednice, male privrede, mnogih organizacija i pojedinaca, gdje svako može da pokaže dobru volju, entuzijazam i kreativnost kada je u pitanju gastronomija, primjenjena umjetnost i stvaralaštvo. Najsnažniji aduti koje imamo su zajedništvo i specifičan duh našeg podneblja, to su vrijednosti koje promovišu Stađunske fešte, sve iznikle baš iz Male fešte od naranče koja je prvi put održana 2015. godine u okviru Praznika mimoze.


6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page